1009825713399882
500 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO.
500 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO.
  0533 561 52 08
  • ARI SİLİ TONİK –  AHA BHA TONIK
  • ARI SİLİ TONİK –  AHA BHA TONIK
  • ARI SİLİ TONİK –  AHA BHA TONIK
ARI SİLİ TONİK –  AHA BHA TONIK
Ürün Kodu : VC146524         Yorumlar (4)        Yorum Ekle
Marka :  Vestiti Cosmetic
700.00 TL   375.00 TL   Kdv Dahil
Yeni Ürün

ARI SİLİ TONİK –  AHA BHA TONIK

 

Hayatımız boyunca isteyerek ya da istemeyerek bir çok şeye bulaştık. Bulaştığımız her şeyin o an o dönem için bir sebebi vardı. Ancak o sebepler bittiğinde özümüze dönmek, bulaştıklarımızdan arınma ihtiyacı hissettik. Arınma isteğimizin nedeni de tertemiz olmak. O anlarda da tertemiz olmaya çalıştık. Hayatımızın bu dönemine artık ARI SİLİ ( tertemiz ) deniyor.

İsteyerek ya da istemeyerek maruz kaldığı o bir çok şeyden cildimiz de  arınmak istiyor. Cildimizin arı sili ( yani tertemiz ) olması için Vestiti Cosmetic tarafından özenle hazırlanan ARI SİLİ TONİK -AHA BHA TONİK, cildinizdeki ölü deri, kir ve makyaj kalıntılarının arındırılmasını sağlıyor.

Yoğun Aloe Vera Ekstraktının gözenek sıkılaştırıcı etkisi ile temiz ve taze etki yaratıyor.

Cildin yenileyerek yaşlanma belirtilerine karşı korunmasında devreye giriyor.

 

ARI SİLİ TONİK 200 ml

Vestiti AHA BHA Tonik cildinizdeki ölü deri, kir ve makyaj kalıntılarının arındırılmasında etkilidir. Yoğun Aloe Vera Ekstraktının gözenek sıkılaştırıcı etkisi ile temiz ve taze etki yaratır.Cildin yenileyerek yaşlanma belirtilerine karşı korunmasında etkilidir.

ARI SİLİ TONİK yıkanır mı?

Tonik durulanmayan bir üründür.Pamuk yardımıyla sürdüğünüz toniğin, cildinize etkili bir şekilde Nüfuz etmesi için herhangi bir aşamada su kullanmadan cildinizin toniği emmesi gerekir.

 

ARI SİLİ TONİK kimler kullanamaz?

Kimler asitleri kullanamaz? Yakın zamanda enstitü veya dermatologda kimyasal işlem Veya lazer yaptırdıysanız 3 ay geçmesini bekleyin. İğneli epilasyon yaptırıyorsanız aha kullanmayın.

 

 

AHA BHA Tonic İçindekiler

AQUA, GLYCOLIC ACID, CAFFEINE, ALOE BARBADENSIS LEAFEXTRACT, MALIC ACID, PANTHENOL, SODIUM CITRATE, HYALURONIC ACID, PROPYLENEGLYCOL, SALICYLIC ACID, ALLANTOIN, POLYSORBATE 20, TRIETHANOLAMINE,NIACINAMIDE, SACCHARIDE ISOMERATE, TETRASODIUM EDTA, GLYCERIN, TARTARIC ACID,PHENOXYETHANOL, LACTIC ACID, ASCORBIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM, CITRICACID

 

Kullanımı Yeterli miktarda pamuğa alınan ürün ile göz çevresine yakın alanlar hariç yüze uygulanır. Uygulama sonrasında durulama gerektirmez.

Uyarılar

AHA BHA içeriği sebebiyle ciltte güneşe karşı hassasiyet oluşturabilir. Ürünü kullanmadan önce cildin küçük bir bölümünde uygulayınız. Hassasiyet oluşması halinde ürünü kullanmayı bırakınız. Gözle temasından kaçınınız. Oda sıcaklığında, güneş ışığından uzakta ve çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.

5.0
Toplam 4 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Müşteri İlişkileri
Markamızı Tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Güzel Günlerde Kullanmanız Dileğiyle.
Müşteri İlişkileri
Markamızı Tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Güzel Günlerde Kullanmanız Dileğiyle.
Ece
cildi ölü derilerden arındırdığını net bir biçimde farkettim. Düzenli kullanımda çok büyük etkisi olacağını düşünüyorum kesinlikle tavsiye ederim
Buket
Daha önce neden keşfetmedim dediğim bir marka. Cildimdeki ferahlığı daha önce hiçbir üründe bu kadar hissetmemiştim kesinlikle stok yapacağım.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
Bu ürün için taksit yapılmamaktadır.
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.