1009825713399882
500 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO.
500 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO.
  0533 561 52 08
  • PIRLANTA SERUM –  BRİGHTENİNG SERUM
  • PIRLANTA SERUM –  BRİGHTENİNG SERUM
  • PIRLANTA SERUM –  BRİGHTENİNG SERUM
PIRLANTA SERUM – BRİGHTENİNG SERUM
Ürün Kodu : VC146528         Yorumlar (2)        Yorum Ekle
Marka :  Vestiti Cosmetic
730.00 TL   370.00 TL   Kdv Dahil
Yeni Ürün

PIRLANTA SERUM –  BRIGHTENING SERUM


Binlerce yıl önce, derinliklerinde büyülü bir ışıltı taşıyan gizemli bir yer vardı. Bu yerde, saf bir pırlanta madeni bulunuyordu. Bu pırlanta madeni, ışığı yansıtma ve büyülü bir parlaklık yayma yeteneğiyle tanınan eşsiz bir güzellik barındırıyordu.

 

Bir gün, bu pırlanta madeninden ilham alan bilge bir kozmetik uzmanı, benzersiz bir formül oluşturdu. Bu formülde, pırlantanın ışıltısını cilt bakımına taşıyacak ve cilde gençlik dolu bir parlaklık verecek bir serum yaratıldı. Bu serum, 'Pırlanta Serum' olarak adlandırıldı.

 

Pırlanta Serum, içindeki saf pırlanta tozları ve özel aktif bileşenlerle cildi derinlemesine beslerken, kusursuz bir ışıltı ve gençlik dolu bir görünüm sağlar. Cildi nemlendirir, kırışıklıkları ve ince çizgileri azaltır, cildin sıkılaşmasına yardımcı olur ve cilt tonunu eşitler.

 

Pırlanta Serum, kullanıcılarına sadece fiziksel bir güzellik değil, aynı zamanda içsel bir ışıltı ve özgüven de kazandırır. Bu sihirli serum, cilt bakım rutininizdeki en değerli takviyelerden biri haline gelir ve size pırlanta gibi parlak ve mükemmel bir cilt sunar.

 

Pırlanta Serum, adeta bir efsanevi hikayenin parçasıdır. Bu hikaye, pırlanta gibi değerli olanın güzelliğini ve ışıltısını yansıtır. Her damlası, cildinize pırlanta gibi parlayan bir dokunuş sağlar ve size özel bir güzellik hissi verir.

 

Bugün, Pırlanta Serum, kadınların en değerli güzellik sırlarından biridir. Onu kullananlar, ciltlerinin genç ve parlak bir şekilde ışıldadığını hisseder ve bu büyülü güzellikleriyle dikkat çekerler. Pırlanta Serum gerçek bir güzellik efsanesini Vestiti Cosmetik ile yaşayın ve kendi hikayenizi yazın.

Brightening Serum 30 ml  +Niacinamide %10  + Arbutin %2

Cilt tonunun aydınlatılması ve koyu lekelerinin giderilmesine yardımcı olur.Hamilelik lekeleri, akne lekeleri, güneş lekeleri ve yaşlılık lekelerinde etkilidir.

UV koruyucu özelliği sayesinde güneşin cilt üzerinde oluşturduğu olumsuz etkilere karşı
koruyucu ve önleyici özelliktedir.

Cilt lekelerinin görünümünü azaltmak, cilt tonunun daha eşit, aydınlık ve ışıltılı görünmesini sağlar.

Cilt temizliğinin ardından gündüz ve gece birkaç damla şeklinde uygulayınız.

Niacinamide %10 Niacinamide, enerji metabolizmasında ve hücre sağlığında önemli bir rol oynayan B3 vitamini (Niasin) formudur.
Cilt bakım uygulamalarında, akne önleyici, leke önleyici ve giderici, cilt koyuluklarını açıcı ve nemlendirici etkileri ile sıklıkla kullanılmaktadır. Niacinamide besin takviyesi olarak mevcuttur.

 

Niacinamide Faydaları Nelerdir?


Niacinamide, ciltte protein ve (lipid) bariyer oluşturmaya ve çevresel zararı önlemek için nemi kilitlemeye yardımcı olabilir.Genel olarak vücuda faydaları şunları içerir;


Bağışıklık: Niacinamide, cildinizi sıkı ve sağlıklı tutan keratin için bir tür protein oluşturmaya yardımcı olur.


Lipid Bariyer:Niacinamide, cildinizin bir seramid (lipid) bariyeri geliştirmesine yardımcı olabilir ve bu da nemi tutmaya yardımcı olabilir.Bu durum, özellikle egzama veya kuru cildi olanlar ve diğer tüm cilt tipleri için faydalıdır.


Kızarıklık ve Lekeleri En Aza İndirir: Niacinamide, egzama, akne ve diğer iltihaplı cilt rahatsızlıklarından kaynaklanan kızarıklığı hafifletmeye yardımcı olabilir.

Gözenek Görünümünü En Aza İndirir: Cildin pürüzsüz ve nemli kalmasına ikincil bir yararı olur. Zamanla gözenek boyutunda doğal bir azalma sağlar.

Yağı Düzenler: Nem tutmanın faydaları sadece kuru cilt tiplerine sahip olanlar için değildir. Niacinamide ayrıca yağ bezlerinin üretim miktarını düzenlemeye ve yağ bezlerinin aşırı çalışmasını önlemeye yardımcı olur.

Güneşin Zarar Vermesine Karşı Korur: Niacinamide, aynı zamanda sağlıklı cilt hücrelerini yeniden oluşumunu destekler.Aynı zamanda onları ultraviyole ışınların neden olduğu hasarlardan korur.

Hiperpigmentasyon Karşı Etkileri:  Bazı araştırmalar, Niacinamide konsantrasyonlarının koyu lekeleri aydınlatmada yardımcı olduğunu göstermektedir.

İnce Çizgileri ve Kırışıklıkları En Aza İndirir: Araştırmalar, Niacinamide konsantrasyonlarının yaşlanmayla birlikte gelen ve bazı güneş hasarı belirtilerini azaltmada yardımcı olduğunu da göstermektedir.Buna ince çizgiler ve kırışıklıklar dahildir.

Oksidatif Strese Karşı Korur: Niacinamide, ciltte hücre oluşturmaya yardımcı olurken aynı zamanda onları güneş ışığı, hava kirliliği ve toksinler gibi çevresel streslerden korur.
Akneye Karşı Etkileri: Niacinamide , şiddetli aknede, özellikle papül ve püstül gibi iltihaplı formlarda yardımcı olabilir. Zamanla daha az lezyon ve gelişmiş cilt dokusu görebilirsiniz.

 

+ Arbutin %2 ciltteki pigment görünümünü ve koyu lekeleri azaltır. Bu sayede cildinizin tonu eşitlenir ve yüzünüz çok daha bakımlı görünür. Arbutin, melanin (pigment) üretiminde rol oynayan anahtar bir enzim olan Tirozinaz enziminin bir inhibitörü olarak hareket etmesine izin verir.Bu inhibe edici aktivite, Tirozinaz için doğal substrat olan Tirozin enzimine yapısal benzerliğinden kaynaklanır. Yerleşik bir emniyet valfi gibi davranarak cildin çok fazla melanin pigmentasyonuna maruz kalmasını önler.Hiperpigmentasyon, Lentijinler, Melazma ve Kloazma, Çiller ve ciltteki koyu lekeler gibi deri rahatsızlıkları için kullanılmaktadır.

Hidrokinon esaslı cilt parlatma formüllerine göre etkili bir cilt parlatma alternatifidir.

Cildi tonunu eşitleyen özel bir formüldür

Hiperpigmentasyon, kahverengi lekeler ve ciltte güneş hasarı endişesi olan ciltlerde işe yarar.

Cildi temiz ve parlak hale getirir.

Tüm cilt tiplerine doğal görünümlü, genç bir ışıltı sağlayan Arbutin ile zenginleştirilmiş bir formülasyondur.

Yabanmersini, armut ve nar gibi bitkilerden elde edilen doğal bir botanik özüt olan arbutin, doğal olarak cildi parlatma özelliğine sahiptir.

Erken yaşlanma belirtilerini, akne işaretlerini ve daha fazla foto-hasarı gözle görülür şekilde azaltır.

Bu üründe kullanılan en iyi hidrokinon alternatifleri arasında antioksidanlar ve Arbutin bulunur.

Pigmentasyonun derinliğine bağlı olarak 4 hafta gibi erken bir zamanda gözle görülür aydınlatma ve lekelerin giderilmesinin etkileri görülebilir.

 

Brightening Serum içindekiler

AQUA, NIACINAMIDE, PROPYLENE GLYCOL,ARBUTIN, GLYCERIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, HYALURONIC ACID,GLYCYRRHIZA GLABRA ROOT EXTRACT, PARFUM, CITRIC ACID, PANTHENOL, CAFFEINE,PISUM SATIVUM EXTRACT, RUBUS FRUTICOSUS LEAF EXTRACT, ALLANTOIN, RUBUS IDAEUSLEAF EXTRACT, POLYSORBATE 20

5.0
Toplam 2 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Müşteri İlişkileri
Markamızı Tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Güzel Günlerde Kullanmanız Dileğiyle.
Sema Arslan
ismini hak eden bir ürün. ilk kullanımda bile etkisini gördüm çok teşekkürler vestiti cosmetic
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
İş Bankası
Taksit
Aylık
Toplam
Tek Çekim
370.00 TL
370.00 TL
Yapı Kredi
Taksit
Aylık
Toplam
Tek Çekim
370.00 TL
370.00 TL
Deniz Bank
Taksit
Aylık
Toplam
Tek Çekim
370.00 TL
370.00 TL
Halk Bank
Taksit
Aylık
Toplam
Tek Çekim
370.00 TL
370.00 TL
Garanti Bankası
Taksit
Aylık
Toplam
Tek Çekim
370.00 TL
370.00 TL
Finans Bank
Taksit
Aylık
Toplam
Tek Çekim
370.00 TL
370.00 TL
Teb
Taksit
Aylık
Toplam
Tek Çekim
370.00 TL
370.00 TL
Akbank
Taksit
Aylık
Toplam
Tek Çekim
370.00 TL
370.00 TL
VakıfBank
Taksit
Aylık
Toplam
Tek Çekim
370.00 TL
370.00 TL
Anadolubank
Taksit
Aylık
Toplam
Tek Çekim
370.00 TL
370.00 TL
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.